מותג האופנה והספורט GANT נבחר להיות המלביש הרשמי ונותן החסות למרוץ המכוניות השנתי והיוקרתי Le Mans
החיבור בין GANT למרוץ Le Mans הינו טבעי ונכון כאשר הרוח הצעירה, האופנתית והאלגנטית של מותג האופנה מוסיפה השראה לתדמית התחרות.
לדברי מנכ"ל GANT העולמי פטריק נילסון: "כמו Le Mans אשר דוחף את הגבולות האפשריים באמצעות חדשנות וביצועים, גם GANT בחשיבה דומה בכך שלא מפסיק ללמוד על עיצובים וחדשנות".
כחלק מהמהלך של GANT לחיזוקו ומיצובו של המותג כלייף סטייל בועט ומוביל, בחרו השנה לשתף פעולה עם Le Mans, מרוץ המכוניות המדובר ביותר בצרפת ובעולם כולו שעוסק בספורט, טכניקות חדשות ויוקרה. זהו שיתוף הפעולה הראשון של המותג מאז שעבר מיתוג מחדש ב- 2015 במטרה להגיע לצרכן המודע בעל סגנון חיים פעיל ואופנתי ולהציע לו ליהנות מאוסף פריטים אקסקלוסיבי וייחודי במהדורה מוגבלת.
GANT הוא השותף הנכון למרוץ. מדובר בשילוב מנצח שמתאים כמו כפפה ליד. אין עוררין כי ערכי המותג משתלבים עם ערכי התחרות העולמית ויחד משקפים את התשוקה העזה מהאירוע שקורה רק פעם אחת בשנה.
המרוץ הראשון של Le Mans התקיים בשנת 1923. היה לו תפקיד נרחב בפיתוח מהיר של הרכב וכן בהאצת ההתקדמות הטכנולוגית. הוא נחשב לאחד ממרוצי הספורט היוקרתיים והנחשבים ביותר בעולם. לאחר שעשה הפסקה קצרה באמצע שנות ה-20 עקב מלחמת העולם השנייה, חזר Le Mans ב-1949 למסלול ובדיוק באותה שנה נוסדה חברת GANT בניו הייבן ארה"ב. בעקבות צירוף מקרים היסטורי זה נולדה השותפות של השניים.
כחלק משיתוף הפעולה GANT החל לעבוד עם המאייר השוודי והמעצב הגרפי ג'ונאס ברגסטרנד הידוע בעבודתו עבור מותגים כמו פיפא, ניו יורקר, מגזין motor motor וכו. מנהל הקריאייטיב של המותג מתיו ווד מספר כי הוא מעריץ גדול של המעצב הגרפי ג'ונאס כבר שנים רבות וב-GANT יש מורשת ארוכה וניסיון רב בעבודה עם אמנים מוכשרים אשר לאורך השנים יצרו ועיצבו איורים ועבודות אומנותיות למותג. "זו גאווה שברגסטרנד יעבוד יחד אתנו".
הדגש בקולקציית הקפסולה בעיקר על חולצות אך ניתן למצוא גופיות, בלייזרים, ג'ינסים ואביזרים משלימים שכולם עם סמלים המאפיינים את התחרות. קולקציית הקפסולה כוללת בתוכה פריטים עם טכנולוגיית ה Tech Prep אשר יצרה מהפכה בסגנון החיים הקלאסי ומקלה על אורח החיים הפעיל באמצעות התכונות החדשניות שלה אשר מונעות הזעה.
טווח המחירים : 250-555שח
טווח מידות: S- XXXL
ניתן להשיג בחנויות הרשת בפריסה ארצית