|
המותג "מליסה הוקם בשנת 1979 כחלק מקונצרן הנעליים הברזילאי "גרנדני", המחזיק בכעשרה מותגי נעליים נוספים הנמכרים בכל העולם. נעלי אלו עשויות מחומרים ממוחזרים (גומי ממוחזר). פונקציונאליות עיצובית
תכונות הנעל – נעלי מליסה מתאפיינות בפונקציונאליות עיצובית, הן מחבקות את הרגל, ניתנות לשטיפה, קלות, ניתנות לאחסון בקלות, ומצוידות ברפידה נושמת וריחנית, למניעת הזעה. השילוב של פונקציונאליות, שמירה על איכות הסביבה, שימת דגש מיוחד על עיצוב, הניחוח והחדשנות של הנעליים מרגע הרעיון ועד לתוצר הסופי הופכים אותן למוצר האטרקטיבי ביותר כיום.
המותג "מליסה " הוא חלוץ בשיתופי פעולה עם מעצבי על ובשנת 1983 עשה את שיתוף הפעולה הראשון עם המעצב העל ג'אן פול גוטייה.
נעלי "מליסה" נמכרות בחנויות הגדולות והמובילות בעולם כמו "קולט" בפאריז, "אופנינג סרמוני" בניו יורק וב"דוור סטריט מרקט" בלונדון. וכמו כן בארץ בחנויות מובחרות אני רכשתי את שלי ברשת פקטורי 54.
|
