אני פורים, אני פורים
,שמח ומבדח
הלא רק פעם בשנה
.אבוא להתארח
…ל… ל…….
כשאופנת העילית פוגשת את עולם התחפושות
המעצב, יובל כספין, בקולקציית תחפושות אופנתית ופנינה רוזנבלום בקו איפור חדש. רשת חנויות הצעצועים "כפר השעשועים" יוצאת בקו תחפושות אופנתי ייחודי ובלעדי.
הרשת חברה השנה למעצב המוביל, יובל כספין, שעיצב במיוחד עבורה קו של תחפושות מגניבות, צבעוניות ואופנתיות לילדים לנוער ולמבוגרים החל מ- 99.99 ש"ח!
המעצב יובל כספין בחר לעצב את התחפושות לפי עולמות שונים, מגוונים וצבעוניים בעזרת השקפת עולמו, הניסיון העשיר והידע שלו בעיצוב אופנה:
הקולקציה החדשה מאופיינת בארבעה עולמות שונים של תחפושות אופנתיות, החל מעולם הפנטזיה ורקדניות ססגוניות ועדינות מהמאה הקודמת וכלה בפיראטים קשוחים והרפתקניים.
1. נסיכות ופיות מהאגדות


2. מלכות הריקודים בהשראת תוכניות הטלוויזיה

3. ליצנים, מוקיונים ואנשי קרקס – "ליצן קטן נחמד.רוקד עם כל אחדליצן קטן שלי? אולי תרקוד איתי.."


4. משפחת הפיראטים


בנוסף, סדרת איפור חדשה לפורים של פנינה רוזנבלום , פותחה ברשת לקראת פורים 2013- רשת "כפר השעשועים" חברה לאשת העסקים, פנינה רוזנבלום שפיתחה במיוחד עבורה סדרה של איפור פנים לחג הפורים שתימכר במחירים של החל מ- 19.99 ₪ .

סדרת האיפור לפורים של "כפר השעשועים" ופנינה רוזנבלום נולדה מתוך מטרה לפתח מוצרים מיוחדים לפורים ולרתום את הידע הרב של פנינה רוזנבלום, לתחום איפור הפנים המקצועי והשלמת דמות התחפושת. הסדרה כוללת מגוון ערכות עמידות, היפו אלרגניות, קלות למריחה, עם שלל שבלונות ודוגמאות ליצירת דמויות שונות ומגוונות המשדרגות את התחפושת.
מאחלת לכולנו חג צבעוני ושמח!!!